• Hasiera
  • Elkartea
    • Nor gara
    • Zer egiten dugu
    • Sinergiak
  • Gure gazta
    • Ardi Latxa
    • Landa-ingurune jasangarria
    • Tradizioa eta berrikuntza
    • Gaztaren ezaugarri teknikoak
    • Ekoizpen faseak
    • Ezaugarri sentsorialak
    • Ekoizpena
  • Gaztagileak
  • Produktuak
    • Artzai gazta
    • Latxa gazta
    • Zumitz
    • Gazta zaharra
    • Mendiko gazta
  • Albisteak
  • Kontaktua
  • EU
  • ES
  • EU
  • ES
  • Hasiera
  • Elkartea
    • Nor gara
    • Zer egiten dugu
    • Sinergiak
  • Gure gazta
    • Ardi Latxa
    • Landa-ingurune jasangarria
    • Tradizioa eta berrikuntza
    • Gaztaren ezaugarri teknikoak
    • Ekoizpen faseak
    • Ezaugarri sentsorialak
    • Ekoizpena
  • Gaztagileak
  • Produktuak
    • Artzai gazta
    • Latxa gazta
    • Zumitz
    • Gazta zaharra
    • Mendiko gazta
  • Albisteak
  • Kontaktua

Albisteak

QUETUR PROIEKTU ESTRATEGIKOA BERRIKUNTZA ETA GAZTA SEKTOREAN AHALMEN TURISTIKOA BULTZATZEKO SORTU DA.

2018/10/24
RUTA EUROPEA DEL QUESO Elkarteak QUETUR proiektua jarri du martxan.
+ info
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Harremanetarako
  • Kale Nagusia 37 behea 20213 Idiazabal · Gipuzkoa

  • Helbide elektroniko hau spambot-etatik babestuta dago. JavaScript gaituta izan behar duzu ikusi ahal izateko.

  • +34 943 187 129


  • Lege oharra
  • Pribatutasun politika
  • Cookie Politika